Til toppen

Vil du skrive bok?

Har du en god idé til et bokprosjekt? Redaksjonen vil gjerne høre fra deg. Her følger en orientering om hvordan vi helst ønsker at samarbeidet legges opp.

Sett deg inn i profilen vår, slik den kommer til uttrykk i tidligere utgivelser. Du vil finne at vi er et forlag med kristne verdier, og at vi utgir bøker i de fleste sjangrer og for alle aldersgrupper. Enkelte av våre titler har en mer allmennkulturell profil.

Skriv manuskriptet enkelt og uten for mange typografiske effekter. Husk sidetall, og bruk gjerne god linjeavstand eller litt stor skrift. Håndskrevne manus vil ikke bli vurdert.
Legg ved informasjon om deg selv, fortell litt om din bakgrunn og hva du tenker kan være ditt bidrag til markedsføringen. Husk også navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Forlaget trenger noe tid på å vurdere tilsendte manus (vanligvis 2–3 måneder). Du vil deretter få en skriftlig tilbakemelding. Dessverre har vi ikke kapasitet til å gi konkrete råd eller grundig tilbakemelding på manuskripter som ikke antas for utgivelse, men vi gjør en selvstendig vurdering av alt vi får tilsendt.

Et manuskript bør ikke sendes til flere forlag samtidig.

Når manuskriptet er antatt for utgivelse, gjøres en rammeavtale med forlaget. Du får kontakt med én prosjektleder som legger opp til konferanser med deg, og vi går flere runder med konsulenter helt til alle parter er fornøyd. Forlaget tar ansvar for økonomien videre, og forfatteren får royalty av salget i samsvar med kontrakt.

Velkommen til å ta kontakt med oss.

Manuset sendes på e-post til post @ forlagshusetlunde.no