Til toppen

Personvernerklæring

Forlagshuset Lundes personvernerklæring beskriver hvordan selskapet behandler personopplysninger om kunder, brukere av våre nettsider og andre samarbeidspartnere.

Behandling av personopplysninger
For å gjennomføre en trygg og sikker handel for deg som kunde, samler vi inn og lagrer følgende opplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
I tillegg lagres din kjøpshistorikk.
Dersom du har samtykket til det, kan vi også benytte opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp, via e-post, telefon og SMS.

Våre kunders kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle transaksjoner som involverer bruk av betalingskort skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte denne tjenesten samtykker du til deres vilkår.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Opplysningene vil ikke bli brukt til annet enn det som er definert i denne personvernerklæringen.

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningen ble samlet inn for.

Du kan når som helst be oss om å slette eller rette opp dine personopplysninger. Unntaket for dette er dersom vi er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning.

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og eller eventuelt sletting, kan sendes skriftlig til følgende adresser:

Forlagshuset Lunde AS
Sinsenvn 25
0572 Oslo

post @ forlagshusetlunde.no

Vi vil besvare henvendelsen så fort som mulig, og senest innen 30 dager.