Til toppen

Hver tid teller

Når kirken utruster til slitesterk hverdagstro hos barn og unge

ISBN: 9788253148670
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

En rask titt i bakspeilet forteller oss at mange av de unge som en gang deltok aktivt i kirkens arbeid, ikke er der lenger. Hvor ble de av?

Hvorfor skled de nesten umerkelig ut og bort fra miljøet? Kunne noe vært gjort for å holde troen deres levende og varm? Hva kunne dette i så fall ha vært, og hvem skulle hatt ansvar for det?

I første del av boka finner du et teoretisk og teologisk grunnlag for hvorfor hjem og kirke er to størrelser som til sammen blir langt mer enn to når det handler om å gi troen videre til neste generasjon. I bokas andre del finner du konkrete og praktiske forslag til hvordan menigheten kan kombinere disse to størrelsene. Målet er å utruste til levende hverdagstro, en tro man gjerne deler med andre. Det vi gjør i dag – både hjemme og i menigheten – har betydning i morgen! Hver tid teller.

Linda A. Johannesen har i en årrekke vært barne- og familiepastor i Skien Misjonskirke. I dag er hun Levende tro-konsulent i Misjonskirken UNG.

«Denne boken er etterlengtet. Linda har en unik kompetanse på trosopplæring, og her deler hun med visdom, kjærlighet og tyngde hva som er livsviktig for å skape og bevare en levende tro – livet gjennom! Anbefales!» – Torbjørg Oline Nyli, pastor i Fevik Misjonskirke

 

 

Bok
Forfatter Linda Andernach Johannesen
Forlag Luther Forlag
Antall sider 187
Utgivelsesår 2018
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind m/klaff
EAN for boken 9788253148670

1 år, 2 barn, 3 venner

Stine og Jørgen begynner på skolen i august. Det er både spennende og litt skummelt å være førsteklassing.
Medlemspris:
9788252004663
Tilbud

En kirke uten vegger

Å formidle troen i en skiftende tid
Medlemspris:
9788253149172

Plass til en til

Medlemspris:
9788253149288