Til toppen

Vandring (lydbok)


ISBN: 9788253148991
Lagerbeholdning:
Last ned omslag

inkl. mva.

I denne boken finner du ingen reiseruter eller veibeskrivelser. Vandring er et turfølge for deg som vil gjøre en indre pilegrimsreise.

Vandring er en reise i seg selv. Forfatter Victoria Bø søker å åpne opp for spørsmålene hun møter på veien til kjente pilegrimsmål som Santiago, Lindisfarne, Vadstena, Nidaros og Roma. Hun går på jakt etter middelalderpilegrimen og hva det er som gjør en pilegrimsreise til mer enn en fysisk vandring. Hennes reise avspeiler temaene i Lønnebos Kristuskransen, og hun utforsker med skjønnlitterære grep og skjønnsom åpenhet mulighetene som ligger i å være på en oppdagelsesreise i forhold til Gud, seg selv, kjærlighet, omvendelse, stillhet og glede. Boken passer både for deg som skal på en konkret tur og for deg som vil gjøre refleksjonsreisen fra lenestolen hjemme.

Fabian Heffermehl har tegnet skisser til boken, og tekstene går i dialog med kjente kunstverker og skjønnlitteratur. Diktbønner og refleksjonsspørsmål skaper rom for at leseren kan gjøre sine egne oppdagelser i stillheten underveis.

Boken er innlest av forfatteren Victoria Bø

Bok
Forfatter Victoria Bø
Forlag Luther Forlag
Utgivelsesår 2021
Målform Bokmål
Innleser Victoria Bø
EAN for boken 9788253148991
Tilbud

Vandring

For pilegrimer og andre livsreisende
I denne boken finner du ingen reiseruter eller veibeskrivelser. Vandring er et turfølge for deg som vil gjøre en indre pilegrimsreise.
Medlemspris:
9788253148700