Til toppen

Tilbake til Eden

En bok om hjemlengsel

ISBN: 9788253148366
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte …

Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte …

Med stor varme og dyp innsikt skriver Helge Skaaheim om vår lengsel etter paradistilstanden. Denne lengselen ligger dypt forankret i alle mennesker, og den kristne tro plasserer den i Bibelens store fortelling. Det handler om identitet og tilhørighet. Det paradiset Herren først ga mennesket, skal en dag gjenopprettes som en ny, frodig bolig det vil være godt å komme tilbake til. Her vil Herren selv være til stede, slik han var da det hele begynte.

Både starten og slutten av Bibelen handler om paradis og at Gud er midt iblant menneskene. Alt mellom starten og slutten handler i bunn og grunn om å vende tilbake til det tapte paradis og fellesskapet med Gud som gir evig liv. Vet du hvor du er på vei? Hjemlengsel handler om å ha et godt hjem å komme tilbake til når du har vært borte …

«Det er sunn og bibeltro undervisning folk her får. Forfatteren lar Bibelen komme til orde og er livsnær og sjelesørgerisk i sin tilnærming. Vi trenger håp i møte med alt det smertefulle rundt oss, og bokens framstilling gjenspeiler i språk og tilnærming vår tid.»  Svein Granerud, leder for Normisjon i Norge

Helge Skaaheim, født 1968, er teolog og ordinert prest. Han har bakgrunn som studentprest i NKSS, har vært tilknyttet NLA Oslo og har vært pastor i Norkirken Drammen. For tiden er han pastor i Norkirken Kongsberg, og sammen med sin kone har han vært med å produsere flere kristne TV-program gjennom Jesusnett.

Bok
Forfatter Helge Skaaheim
Forlag Luther Forlag
Antall sider 80
Utgivelsesår 2016
Målform Bokmål
Innbinding Heftet
Utgave nr. 1

De stumme bildene

Medlemspris:
9788253144535

Å leve med sorgen

Boka forteller hvordan de forskjellige fasene i en sorgprosess kan arte seg, hvordan en kan hjelpe et medmenneske i sorg, og hvordan den sørgende kan leve med sorgen.

Medlemspris:
9788253142975
Tilbud

Hva er kristen dåp?

Medlemspris:
9788253149189