Til toppen

Sterk nok til å være svak


ISBN: 9788253148410
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Med sin egen troshistorie som bakgrunn viser Jens-Petter Jørgensen at det er mulig for deg å erfare Guds kraft til forandring.

Med sin egen troshistorie som bakgrunn viser Jens-Petter Jørgensen at det er mulig for deg å erfare Guds kraft til forandring. Tillitsfull tro forutsetter sårbar ærlighet. Virkelig sterke mennesker er i virkeligheten svake mennesker, som er avhengige av en sterk Gud. I Sterk nok til å være svak oppmuntrer forfatteren deg til å tale sant om både Gud og deg selv.

Han anbefaler det han kaller for ærlighetsteologi i stedet for en ensidig elendighetsteologi eller herlighetsteologi. Det er ingen ny teologi, men en personlig erfaring og bekreftelse av det Paulus sier: «Når jeg er svak, da er jeg sterk.» Du har mye godt til gode hos Gud!

Jens-Petter Jørgensen er godt kjent som underviser, forkynner, sjelesørger og konsulent. Han har vært ansatt i Lagsbevegelsen og har vært lærer i Indremisjonsselskapets bibelskole i Oslo. Han var også medstifter og leder av den norske Oasebevegelsen i en rekke år samt journalist i avisen Vårt Land. Siden 1997 har han også undervist ved Ansgar Teologiske høgskole i Kristiansand.

Bok
Forfatter Jens-Petter Jørgensen
Forlag Luther Forlag
Antall sider 89
Utgivelsesår 1999
Målform Bokmål
Innbinding Innbundet
Utgave nr. 1

Når troen setter spor

Hjelp til å arbeide med din troshistorie

Kan du fortelle din troshistorie? For mange kan spørsmålet være vanskelig å besvare.

 

Medlemspris:
9788253148236