Til toppen

Søker

25 sannheter å bygge livet på

ISBN: 9788252004953
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Vi har alle behov for å finne svar på hvem vi er. Alt begynner med det spørsmålet, og det avgjørende for svaret er hvem du stiller spørsmålet til.

Samfunnet vi lever i, påvirker oss og tilbyr hele tiden svar. Av serier, influensere, filmer, ja, hele kulturen vår, lærer vi at vi kan bli akkurat det vi vil. I Norge har vi alle muligheter – eller stemmer egentlig det? Hvorfor føler både unge og voksne at de ikke strekker til, at de ikke ser bra nok ut eller lever det livet de egentlig drømmer om?

Jeg tror det er en løgn at vi kan lage oss et perfekt liv. Når vi ser rundt oss, oppdager vi fort at det finnes sykdom, dårlig selvtillit og mange skuffede mennesker. Alle klarer ikke å være best på skolen, prestere på toppnivå i idrett eller bli den mest populære. Og hvem er vi egentlig da, hvis vi ikke klarer å skape oss det perfekte livet selv?

Det er mulig å finne et godt fundament for livet, en hvile i at du er et verdifullt menneske, verdt å elske og viktig for dem du lever sammen med. Livet ditt er meningsfullt! Og alt starter med hvem du stiller spørsmålet til. Spør du Gud, får du det beste svaret i verden. Hans definisjon av hvem du er gir deg et liv i frihet og frimodighet:

S | kapt
Ø | nsket
K | jent
E | lsket
R | eddet

Denne sannheten setter deg fri! Fri fra alle falske sannheter om hvem du er, hva du skal få til og hvordan du skal gjøre livet ditt meningsfullt. Bibelen gir deg Sannheten om hvem du er.

SØKER består av 25 tekster med spørsmål til egen refleksjon eller samtale i ei bibelgruppe.

Boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter boken kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt på: tlf. 23 08 14 70, e-post. post@k-stud.no

 

Bok
Forfatter Maria Celine Lundeby
Forlag Lunde Forlag
Utgivelsesår 2020
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind m/klaffer
EAN for boken 9788252004953

Et halvt år med Jesus

Medlemspris:
9788252005288

Ferdig prestert

30 andakter for unge menn
Med utgangspunkt i bestselgeren «Ferdig prestert 30 andakter for flinke piker» har forfatteren i samarbeid med sin ektemann laget en bok direkte rettet mot unge menn.
Medlemspris:
9788252004540
Tilbud

Ferdig prestert

30 andakter for flinke piker

Jeg skal bare bli litt tynnere ? og litt brunere, litt penere og litt flinkere. Så blir livet bra. Eller?

Medlemspris:
9788252004014

Når hjertet får ører

Andakter for tweens som vil bli bedre kjent med Jesus
Medlemspris:
9788252005868