Til toppen

Så jeg ikke går meg vill (lydbok)


ISBN: 9788252003512
Lagerbeholdning:
Last ned omslag

inkl. mva.

Nova Tierney ser tilbake på sommeren 1948: Hun er 9 år og bor på familiens pensjonat. Her lever en håndfull fargerike mennesker livene sine – alle i spennet mellom deilige drømmer og sviende skuffelser.
Nova selv savner så inderlig en far. Livet blir ikke lysere da storebroren hennes, Dewey, blir syk og forsvinner ut av livet hennes. Nå har hun ingen å leke med, ingen som kan peke ut stjernebilder for henne, så hun ikke går seg vill i vrimmelen.

Alt ble forandret den sommeren. Men ettersom Nova nøster i minner fra sin barndoms verden, får hun has på floker som tidligere har virket uløselige. Om ikke alle.

"Dette er en gripende og ekstremt oppløftende roman … en av de viktigste og mest realistiske jeg har lest. Man sitter igjen med en følelse av å ha blitt inspirert og et budskap om å ha tillit til Gud i alle ting – selv når ting virker meningsløse (og spesielt da). Jeg anbefaler den på det varmeste." Renown Magazine, 2003

"For dette er en kristen roman, og av de beste jeg har lest. Så jeg ikke går meg vill er ikke bra til å være kristen, den er bra etter alle standarder. Tatlock har fortellerglede og medfølelse i rikt monn."
Kjell-Richard von Wachenfeldt, Vårt Land

Oppleser: Katrine Masvie

Bok
Forfatter Ann Tatlock
Forlag Lunde Forlag
Utgivelsesår 2020
Målform Bokmål
Innleser Katrine Masvie
EAN for boken 9788252003512