Til toppen

Radikal (E-bok)

Få troen tilbake på rett spor

ISBN: 9788252003246
Lagerbeholdning:
Last ned omslag

inkl. mva.

Kristne i Vesten har lett for å glemme hva Jesus sa om hvordan hans etterfølgere skal leve. Men Jesu tale var klar. Hva vil det si i praksis å være hans disippel?

Den som vil følge Jesus, må velge usikkerhet framfor sikkerhet, vinke farvel til penger, bekvemmelighet – ja, til og med familie. For evangeliets skyld må Jesu etterfølgere oppgi alt. Og hver dag må de bære sitt kors.

Men kjenner du noen som kunne levd på den måten? Kunne du gjort det?

Radikal utfordrer David Platt deg til å se kritisk på hvordan kristne i dag prøver å gjøre utfordringene i evangeliet mindre brysomme. Han viser til hva Jesus faktisk sa om det å være disippel. Platt inviterer deg også til å tro og adlyde det du har hørt.

VÅGER DU å ta del i et radikalt eksperiment? VÅGER DU ett år med ekte Jesus-etterfølgelse? Ett år som vil forandre hvordan du lever – i en verden som sårt trenger det gode budskapet Jesus kom med.

«David Platts budskap er 2000 år gammelt. Det handler om å ta Jesu ord på alvor. Slik forkynnelse forandrer liv. Nettopp derfor kan det få radikale konsekvenser å lese denne boken.»
Steinar Opheim, daglig leder i Tent

DAVID PLATT er pastor i Church at Brook Hills i Birmingham, Alabama, i USA, en menighet med fire tusen medlemmer. Han har to bachelorgrader fra University of Georgia og tre høyere grader fra New Orleans Baptist Theological Seminary, blant dem en doktorgrad i filosofi. «Jeg tror Gud har skapt hvert og ett av sine barn for at de skal sette sitt unike preg på verden,» sier han. «Gud er opptatt av å velsigne sitt folk, slik at hans veier og hans frelse blir gjort kjent blant alle folkeslag.»

 

Bok
Forfatter David Platt
Forlag Lunde Forlag
Målform Bokmål

Radikal

Få troen tilbake på rett spor

Kristne i Vesten har lett for å glemme hva Jesus sa om hvordan hans etterfølgere skal leve. Men Jesu tale var klar. Hva vil det si i praksis å være hans disippel?

Medlemspris:
9788252001549