Til toppen

Perelandra

Kampen

ISBN: 9788283850468
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Elwin Ransom, språkviter og lærer ved Cambridge, har lagt bak seg en eventyrlig ferd til Malacandra, planeten vi kjenner som Mars. Nå er det Perelandra, Venus, som står for tur, en vakker klode dekket av flytende øyer med frodig vegetasjon. Her er det paradisiske tilstander − ville dyr er ufarlige, ingen skapning skjemmes over å være naken. Ransom møter snart Perelandras dronning, en skapning i menneskeskikkelse. Hun og mannen hennes, kongen, er de eneste menneskene på planeten.

Men mørke krefter truer uskylden. Fristeren angriper dronningen med list, og Ransom tvinges til å gå i nærkamp med ham. Vil Perelandra gi etter for denne Onde som har satt seg fore å skape en ny verdensorden?

C.S. Lewis skrev romtrilogien – Malacandra, Perelandra og Thulcandra – i tiden før og under andre verdenskrig, da han var professor i engelsk litteratur ved universitetet i Oxford. I disse fargerike romanene henter Lewis inspirasjon fra mytologi og filosofi. Slik formidler han sitt unike perspektiv på universet og menneskets plass i det.

Se utdrag av boken her.
 

Bok
Forfatter C.S. Lewis
Forlag Veritas Forlag
Antall sider 217
Utgivelsesår 2023
Målform Bokmål
Innbinding Innbundet
Serie Romtrilogi 2
Originaltittel Perelandra
Oversetter Randi Brun Mannsåker
Tilbud

Malacandra

Reisen
Narina for voksne
Medlemspris:
9788283850451
E-bok

Perelandra (E-bok)

Kampen
9788283850529

Thulcandra

Kraften
Et moderne eventyr for voksne
Medlemspris:
9788283850475