Til toppen

Nakne uten skam

Om den seksuelle revolusjonen & et revolusjonært syn på sex

ISBN: 9788283850246
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Den seksuelle revolusjonen har kanskje mer enn noe annet påvirket vår kultur og forandret vårt syn på kjærlighet og seksualitet. I denne boken analyserer Stefan Gustavsson den seksuelle revolusjonens røtter og viser hvilket gjennomslag og hvilke konsekvenser den har fått.

Som en kontrast til den seksuelle revolusjonen står i dag det klassisk kristne synet på kjærlighet og seksualitet. Forfatteren går gjennom Bibelens undervisning – fra skapelsestekstene via Høysangen til Jesus og Paulus – og belyser hvordan tekstene gjennomgående gir et virkelighetsforankret og livsbejaende perspektiv på kropp, sex og kjærlighet og ekteskap. Langs veien besvarer han også mange av de vanskeligste spørsmålene og innvendingene mot det kristne synet på sex.

«En briljant bok om temaer mange kristne vegrer seg for å svare på kritiske spørsmål om. Den vil hjelpe meg mye i samtaler om Bibelen, Gud og sex fremover. Les og bli utrustet!»
- Jon Romuld Håversen, Skepsisukeansvarlig, Studentarbeider Øst, NKSS

Svenske Stefan Gustavsson er direktør for «Apologia – Centrum för kristen apologetik» og en anerkjent foreleser og forfatter. 

Se utdrag av boka her.

Bok
Forfatter Stefan Gustavsson
Forlag Veritas Forlag
Antall sider 298
Utgivelsesår 2021
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind
EAN for boken 9788283850246
E-bok

Nakne uten skam (e-bok)

Om den seksuelle revolusjonen & et revolusjonært syn på sex
9788283850253