Til toppen

Mer mann

Tekster om forbilder, fotball og frimodig tro

ISBN: 9788277522784
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Hvordan er egentlig en god mann? Hvordan kan de bibelske mannsidealene leves ut i vår tid? Hva er sunn maskulinitet? Disse spørsmålene er utgangspunktet for det eventyret jeg inviterer deg med på.

Som eventyr flest, vil vi bevege oss i ulike tider og i ulike rom. I løpet av reisen vil vi svippe innom Anfield Road, Hobsyssel, Narnia, Hardanger, Okka by og mange andre steder. Vi skal tilbake til Edens hage, det glade 90-tallet, andre verdenskrig og mange andre tider. Underveis vil du møte blant annet Jürgen Klopp, Winston Churchill, Robbie Williams og Arn Magnusson. Bibelens sannheter og alle dens fortellinger vil være kartet og kompasset vi navigerer etter. Eventyrets endemål er den mannen vi er skapt og designet for å være.

Veien hjemover vil være heseblesende, utfordrende og noen ganger sikkert også provoserende. Mitt håp er at du vil kjenne deg igjen på ulike steder, og at du noen ganger vil ta inn på en rasteplass for å løfte blikket og undre deg litt. Mest av alt håper jeg at du under ferden vil høre ekkoet fra ham som er mannen over alle menn og bli inspirert til å følge i hans fotspor.

Se utdrag av boka her.
 

Bok
Forfatter Jarle Mong
Forlag Sambåndet Forlag
Antall sider 298
Utgivelsesår 2024
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind m/klaffer