Til toppen

Livsfarlig tro

De følger Jesus uansett pris. Sanne historier fra Midtøsten

ISBN: 9788252003772
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Ville du holdt på din kristne tro selv når den satte livet ditt i fare? Ville du stått fast hvis familien din var truet?

Boken er en henvendelse fra tidligere muslimer i land som Syria, Iran, Egypt og Libanon. De vil dele sine historier med deg som ennå kan bekjenne troen fritt. Fortellingene slår pusten ut av enhver som leser, og budskapet ryster, beriker og fornyer.

Tom Doyle tar deg med under jorden – til hemmelige møtesteder, torturkamre, dystre fengselsceller og til henrettelser. Det er dette utallige kristne med muslimsk bakgrunn er kalt til. De overlevende lengter etter å dele hva Kristus har lært dem. Smerten og lidelsen er tung å bevitne, men rikdommen prøvelsene har gitt – en rikdom de deler raust av i denne boken – er noe alle kristne strekker seg mot.

Tom Doyle vet hva det handler om. Han har jevnlig kontakt med kristne som setter livet på spill for sin tro, og arbeider utrettelig for å bistå dem som må betale dyrt for å følge Jesus. Tom Doyles bok Drømmer og syner (Lunde Forlag 2014) er solgt i fire opplag.

 

 

Bok
Forfatter Tom Doyle, Greg Webster
Forlag Lunde Forlag
Antall sider 184
Utgivelsesår 2015
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind
EAN for boken 9788252003772