Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

La Israel tale

Ti ledende israelere tar til motmæle

ISBN: 9788252002133
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

Ti sentrale og kunnskapsrike israelere er intervjuet om Israels syn på konflikten med araberne. En viktig korrigering av det negative israelsbildet som norske medier formidler.

– Problemet er at Israel blir målt etter en annen målestokk enn andre land. Det er som om det ikke finnes noe så ondt i verden som staten vår. Men Israel er ikke noe ondt land som er ute etter å ta andre, sier Avner Shalev, direktør ved Yad VaShem-museet.

– På en eller annen måte må vi få forståelse for at vi trenger fred rundt oss. Men dette virker ikke å trenge gjennom. Noen ganger river jeg meg i håret over hva som slipper gjennom i redaksjonene, sier Michael Melchior, tidligere statsråd og Oslo-rabbiner.

Kritiske spørsmål blir stilt, men intervjuobjektene får også gi utfyllende svar.
Møt Amanda Weiss, Avner Shalev, Benny Morris, Ruth Lapidoth, Hulda Gurevitch, Yitzhak Levanon, Naomi Tsur, Daniel Shechtman, Michael Melchior og David H. Stern

JOHN SOLSVIK (f. 1951) er fra Øygarden. Har lærer-, medie-, kommunikasjons- og teologiutdanning. Fra 2010 israelskorrespondent for avisen Dagen, der han tidligere var nyhetsleder. La Israel tale er Solsviks femte bok.
 
Bok
Forfatter John Solsvik
Forlag Lunde Forlag
Antall sider 140
Utgivelsesår 2012
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind
EAN for boken 9788252002133