Til toppen

Kildevann


ISBN: 9788252000481
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Fortell Gud alle ting. Fortell ham hvordan du kjenner og føler det, fortell ham om dine bekymringer, din angst og uro, din tvil og vanskeligheter. Tal ut med ham slik at du letter ditt hjerte!

Med sine ord til ransaking, trøst og oppmuntring har bibellærer Øivind Andersen (1905–1994) betydd mye for mange. Hans andaktsbok Ved kilden har for eksempel gått ut i 35 000 eksemplarer siden den første utgivelsen i 1977.

Kildevann har sentrale sitater fra nettopp Ved kilden, og er gjennomillustrert med vakre bilder. En helt ny gavebok med evighetsverdi – til deg selv eller andre som trenger det.

Redaktør og ideskaper Jostein Sandsmark om Kildevann:
- Ideen til Kildevann formet seg hos meg mens jeg i fjor drev med språkrevisjonen av Øivind Andersens andaktsbok Ved kilden. Gang på gang ble jeg slått av både form og innhold i Andersens ord til ransaking, trøst og oppmuntring, jeg begynte å streke under spesielle formuleringer, og etter hvert sto det klart for meg: Dette må enda flere få del i.
- Resultatet er blitt en gjennomillustrert og vakker gavebok som kristne kan finne hjelp i selv, men som de også kan gi til kristne, ikke-kristne eller tvilende venner og bekjente. En blomstergave visner, men i Kildevann er det noe av evighetsverdi.

 

 

 

TILBUDSBOK!

Ordinær pris kr 198,-

 

 

Bok
Forfatter Øivind Andersen
Forlag Lunde Forlag
Antall sider 48
Utgivelsesår 2009
Målform Bokmål
Innbinding Innbundet
EAN for boken 9788252000481