Til toppen

Ingen introverte i himmelen

Om å gi plass til kreativitet og den gode individualismen

ISBN: 9788253148649
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Hvem er vi skapt til å være? Kan introverte trives i en ekstrovert menighetskultur? Og når føler vi oss aller mest levende?

Mange mennesker forlater kirken og troen fordi de ikke lenger føler de passer inn. Rommet som skulle være en flik av himmel på jord, ble trangt og uniformerende. Det mangler et språk for preferanser og personlighet. Hvordan kan kirken møte mennesker på en god måte? Ingen introverte i himmelen rommer historien vi har glemt å fortelle. En historie om mangfold, og hvordan vi alle sammen er mennesker skapt til å skape.

Ei viktig bok, både for å forstå oss introverte i en ekstrovert, kristen kultur, men også for å utfordre forståelsen av godt lederskap. Vigdel formidler en sunn åndelighet og menneskelighet der man kan puste fritt.
Jarle Haugland, leder i Tro & Medier

Brent av, utbrent på, eller aldri helt dus med menighetssmilet? Dette kan være boken som får deg til å skjønne hvorfor.
Stian Kilde Aarebrot, prest i Areopagos, forfatter og leder av Etter Kristus

Dette er en perle av en bok!
Bjørn Aslaksen, artist og komponist

Hans Eskil Vigdel (f. 1980) har mastergrad i diakoni og jobber som diakon i Den norske kirke. I nesten fire år var han på fulltids-team i Jesus Revolution, to av årene i Østerrike. Hans Eskil har skrevet en rekke kronikker om usunt lederskap og det å snakke sant om livet. Han bor i Sandnes sammen med kona Kathrine og datteren Rose.

 

 

Bok
Forfatter Hans Eskil Vigdel
Forlag Luther Forlag
Antall sider 248
Utgivelsesår 2018
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind m/klaff
EAN for boken 9788253148649
E-bok

Ingen introverte i himmelen (E-bok)

Om å gi plass til kreativitet og den gode individualismen
Hvem er vi skapt til å være? Kan introverte trives i en ekstrovert menighetskultur? Og når føler vi oss aller mest levende?
9788253147086