Til toppen

Hvorfor skriver ikke Gud på himmelen? (E-bok)

Litt om min tvil. Mest om min tro.

ISBN: 9788252003307
Lagerbeholdning:
Last ned omslag

inkl. mva.

Hvis Gud finnes, hvorfor finnes det ateister? Kan ikke en allmektig Gud utrydde all tvil?

Som tenåring møtte Espen Ottosen denne problemstillingen på en kristen ungdomsleir. Siden har han lett etter svar. På en personlig og ærlig måte skriver han om ateistiske anklager, om kristne tenkere, om Big Bang og evolusjonslæren, og om hva som egentlig kjennetegner kristen tro. Her er få ferdigtygde svar og mange gode refleksjoner.

Espen Ottosen er teolog, skribent og informasjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband. Han er spaltist i Aftenposten og har skrevet en rekke bøker. Mange kjenner ham som profilert debattant i aviser, radio og tv.

«Vi trenger ærlige og slagferdige bøker om tro og om forholdet mellom tro og vitenskap. Dette er en slik bok. Både der jeg er enig, og der jeg leser materialet noe annerledes, blir jeg utfordret og tvunget til å tenke. Samtidig er Ottosen alltid etterrettelig og åpen for andres syn.»
Henrik Syse, forsker og filosof

«Det jeg likte best med boka er at jeg ble mer kristen av å lese den. Det er faktisk den første boka om kristen tro jeg har likt som voksen. Den er helt oppriktig, dønn ærlig og intellektuelt sterkt. I tillegg er den underholdende!»
Elin Ørjasæter, forfatter, førstelektor og blogger

«Dette er en bok i særklasse. Her vrimler det av gode argumenter for en klassisk kristen tro.»
Asbjørn Kvalbein, forfatter og webpastor

«Jeg anbefaler denne boken på det varmeste til nysgjerrige, skeptiske, tvilende og troende som vil ha gode og grundige svar på et viktig spørsmål.»
Tor Erling Fagermoen, generalsekretær i NKSS

 

Bok
Forfatter Espen Ottosen
Forlag Lunde Forlag
Målform Bokmål