Til toppen

Hverdagsteologi

Troen betyr noe for livet

ISBN: 9788252005356
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Teologi er læren om Gud – hva han har gjort, gjør og vil gjøre i verden. Teologi er ikke forbeholdt dem med formell utdannelse eller ansatte i kirke og menighetsliv. Nei, læren om Gud angår oss alle i vår hverdag. Den angår spørsmålene vi har og avgjørelsene vi må ta, den angår det store og det små, det utfordrende og det dagligdagse. Teologien utgjør fundamentet for troen vår og berører hele vår eksistens.

Studieopplegget er delt inn i åtte kapitler – les dem gjerne over en periode på åtte uker. Her er det lagt opp til både selvstudium og gruppearbeid. Du vil fordype deg i disse temaene: Skriften, Gud, Jesus, Den hellige ånd, menneskeheten, frelsen, kirken og endetiden.  

Forfatteren Mary Wiley er aktivt engasjert i menighetsarbeid. Hun har studert kristendom og litteratur. Du kan lytte til henne i podkasten Questions Kids Ask.

Boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter boken kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt på: tlf. 23 08 14 70, e-post. post@k-stud.no
 
Se utdrag av boken her.
Bok
Forfatter Mary Wiley
Forlag Lunde Forlag
Antall sider 224
Utgivelsesår 2021
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind m/klaffer
EAN for boken 9788252005356