Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Hjemme i julen

Betraktninger om den største fortellingen av dem alle

ISBN: 9788253148472
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

Julen er tradisjonenes og forventningenes tid. Vi gir og mottar gaver. 

Julen er tradisjonenes og forventningenes tid. Vi gir og mottar gaver. Ofte kan det være krevende å få nærkontakt med julens kjerne i alt det ytre som omgir den. Dagfinn Høybråten deler sine erfaringer med å pakke ut julebudskapet om Jesus.

«Jeg har gjennom alle livets faser hatt stor glede av julens festlige innpakning slik den kommer til uttrykk alle de tradisjoner som markerer og pynter høytiden. Samtidig har jeg gjennom de siste par tiår latt meg utfordre til å lete fram noen av de dype hemmeligheter i fortellingene om Jesus og hans komme til jorden. Boken inneholder refleksjoner jeg har gjort meg mens jeg på denne måten har 'pakket ut' julen basert på tekstene i Bibelen. Jeg håper den kan være til inspirasjon for flere som leter etter det egentlige julebudskapet bak alt det ytre.»

Boken er rikt lllustrert av den prisbelønte illustratøren Lars Aurtande.

Dagfinn­ Høybråten­ (f.­1957)­ har gjennom en årrekke delt sine refleksjoner ­om julebudskapet i­­ lokalmiljøet ­på­ Nesodden. Det danner utgangspunktet for tekstene i denne boken. Dagfinn­ Høybråten­ er­ gift, ­har fire­ barn­ og­ åtte­ barnebarn.­ For tiden­ er­ han bosatt­ i ­København, der­ han­ er­ generalsekretær ­for Nordisk­ Ministerråd.­ Han har­ tidligere­ vært helseminister,­ trygdedirektør,­ visepresident ­i­ Stortinget, styreleder for Vaksinealliansen Gavi­ og­ partileder i KrF. ­Ved­ siden av­ sin offentlige­ tjeneste­ har­ han også­ hatt ­flere ­kirkelige­ verv.

Bok
Forfatter Dagfinn Høybråten
Forlag Luther Forlag
Utgivelsesår 2016
Målform Bokmål
Innbinding Innbundet
Utgave nr. 1