Til toppen

Han bærer deg

Opplevelser med Jesus i hverdagslivet

ISBN: 9788252047929
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Vår far i himmelen leder, beskytter og viser omsorg. Den som tar seg tid til å lytte, kan bli minnet om å ta en telefon, sende et brev eller gi en gave. Den minste ting i hverdagslivet kan vi få legge fram for Gud.

Går det an å be til Gud om småting? Kan Gud minne troende om å ta en telefon, sende et brev eller gjøre en tjeneste akkurat i rette øyeblikk?
Denne boken svarer et klart ja på slike spørsmål. Rita Aasen har gjennom mange år notert ned åndelige og praktiske opplevelser hun har hatt i hverdagen, og hele boken lyser av takknemlighet til Far i himmelen, som har omtanke for sine barn.

Frikirkepastor Oddvar Søvik skriver i forordet:
"Det er usedvanlig gripende, inspirerende og utfordrende å lese Rita Aasens mange vitnesbyrd om Guds ledelse, beskyttelse og omsorg. Jeg tror at vi andre også kan oppleve lignende ting med Herren. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte, kan vi høre Herrens røst. Måtte denne boken utfordre oss alle til en glad, helhjertet etterfølgelse. Det er ikke sikkert det blir et lett liv, det har Herren aldri lovet oss. Men du verden så rikt og så spennende.

Bok
Forfatter Rita Aasen
Forlag Lunde Forlag
Antall sider 183
Utgivelsesår 2004
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind
EAN for boken 9788252047929