Til toppen

Generasjon Savnet


ISBN: 9788253148892
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Et kall til foreldregenerasjonen om ikke å førtidspensjonere seg i Guds rike.

Nøden for min foreldregenerasjon har våknet i meg. Jeg tror at Jesus er på leit etter de mange som en gang regnet seg som kjernen i menigheten, men som nå kjenner seg som fremmede samme sted. Er vi klar over at vi står i fare for å miste en generasjon – i kirkebenkene søndag formiddag og muligens også i Guds rike? Vi står i fare for å glemme dem som nå begynner å grånes.

Det er nødvendig og bra å rette oppmerksomheten mot barn og unge, men det skal ikke gå på bekostning av andre. Foreldregenerasjonen er savnet fordi den er betydningsfull, fordi den har noe mange trenger og lengter etter. Du er ønsket og etterlengtet!

Min hjertesak er å formidle det suget som ligger i unge mennesker etter å bli sett og lyttet til av trygge voksne. De unge lengter etter input, omsorg og noen som viser dem veien. De er generasjon Prestasjon som lengter etter generasjon Savnet.

TORBJØRG OLINE NYLI skrev i 2015 boken Etterlysning: Åndelige foreldre. I Generasjon Savnet tar hun opp tråden fra sin første bok med en utfordring til foreldregenerasjonen om ikke å førtidspensjonere seg i Guds rike.

Se utdrag av boka her.

 

Bok
Forfatter Torbjørg Oline Nyli
Forlag Luther Forlag
Antall sider 140
Utgivelsesår 2019
Målform Bokmål
Innbinding mykbind m/klaffer
EAN for boken 9788253148892
Tilbud

Etterlysning: åndelige foreldre

Dette er et rop fra yngre som lengter etter eldre som kan se dem, lytte til dem, elske dem og øse av sin livserfaring. Er du villig til å svare?

Medlemspris:
9788253148090