Til toppen

Farvel, Buddha

En tibetansk munks møte med den levende Gud

ISBN: 9788283850260
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Tenzin Lahpka var tibetanske munk før han ble kristen. Hans reise er eksotisk, den er dypt rørende og overraskende farlig.

Som 15-åring blir Tenzin Lahkpa gitt som offergave til et lokalt tempel i Tibet. Uten mulighet til å endre sin skjebne vier han seg helhjertet til livet som munk, og starter sin søken etter full opplysning i buddhismens lære.

Tenzin tar seg videre til det berømte Potalaslottet i Lhasa for å trenge enda lengre inn i Tibet-buddhismens dype mysterier. En lengsel etter å studere under den sittende Dalai Lama fører ham til sist ut fra Kina via en svært krevende hemmelig rute over Himalaya – barbeint og uten ekstra utstyr eller penger. Drømmen hans går i oppfyllelse, men den sterke lengselen etter opplysning stilles heller ikke ved føttene til den åndelige lederen. Til sist fører lengselen ham til en helt uventet kilde.

Det er i bokform aldri før fortalt om tibetanske munker som tar den radikale beslutningen å vende ryggen til Buddhas lære og forlate sitt kloster for å følge Jesus Kristus. Tenzins reise er eksotisk, den er dypt rørende og overraskende farlig.

Til norsk ved Gerd Midtdal

Les utdrag av boka her.

 

Bok
Forfatter Tenzin Lahkpa med Eugene Bach
Forlag Veritas Forlag
Antall sider 208
Utgivelsesår 2020
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind m/klaffer
EAN for boken 9788283850260
E-bok

Farvel, Buddha (e-bok)

En tibetansk munks møte med den levende Gud
Tenzin Lahpka var tibetanske munk før han ble kristen. Hans reise er eksotisk, den er dypt rørende og overraskende farlig.
9788283850277