Til toppen

Etterlysning: åndelige foreldre


ISBN: 9788253148090
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Dette er et rop fra yngre som lengter etter eldre som kan se dem, lytte til dem, elske dem og øse av sin livserfaring. Er du villig til å svare?

Dette er et rop fra yngre som lengter etter eldre som kan se dem, lytte til dem, elske dem og øse av sin livserfaring. Er du villig til å svare? Dette er en bok for de som lengter etter åndelige foreldre, og de som lengter etter å være det.

Vi kaller ofte menigheten for «vårt åndelige hjem». Men hvor er foreldrene? Hvor er de godt voksne som kan oppdra og rettlede, eller bare være til stede? For det er dette de unge vil. Uten de voksne blir menighetslivet en alene hjemme-fest, og dyrebar livserfaring går tapt. Dette er en oppfordring til deg som allerede har kommet et godt stykke i livet. Det er fremdeles bruk for deg - både i og utenfor menigheten. Selv om du elsker å være på hytta, og selv om du føler deg «ferdig med menighetsarbeid».

«Med stor innsikt og sterkt engasjement leder hun leseren inn i større forståelse for hvordan en slik relasjon kan bygges, og hvorfor det er av største betydning for Guds rike.»
Lars Christian Gjerlaug, redaktør i Korsets Seier

Jeg har selv fått erfare i mitt eget liv viktigheten av å ha åndelige foreldre som ung og senere å være det selv. Boken fyller et tomrom.
Elin Linde Fagerbakke, Leder Kvinner i Nettverk og pastor i Salem Misjonsmenighet

Det er et sug i mange ungdomsmiljøer etter fellesskap og relasjoner med foreldregenerasjonen. Dette er en viktig bok som jeg anbefaler på det varmeste!
Jens-Petter Jørgensen, Oase-gründer, pastor og høyskolelærer

Takk for at du utfordrer meg og min generasjon i din treffsikre bok, Torbjørg Oline. Og du har rett: Initiativet ligger hos oss. De yngre venter på oss.
Ole-Magnus Olafsrud, medvandrer i Navigatørene

Bruk denne boken som et verktøy til å se at du fremdeles spiller en livsviktig rolle - akkurat slik du er.

 

Bok
Forfatter Torbjørg Oline Nyli
Forlag Luther Forlag
Antall sider 175
Utgivelsesår 2015
Målform Bokmål
Innbinding Heftet
Utgave nr. 1
Tilbud

Generasjon Savnet

Et kall til foreldregenerasjonen om ikke å førtidspensjonere seg i Guds rike.
Medlemspris:
9788253148892

Helt enkelt

Ti grep for et enklere liv

Hvor lenge er det siden du hadde pusterom i hverdagen, der timeplanen var ryddet og dine relasjoner var i balanse? Hvor lenge er det siden du virkelig kjente fred, hadde overskudd og var i kontakt med Gud?
 

Medlemspris:
9788253148212

Når troen setter spor

Hjelp til å arbeide med din troshistorie

Kan du fortelle din troshistorie? For mange kan spørsmålet være vanskelig å besvare.

 

Medlemspris:
9788253148236

Sett

Ukentlige hvileskjær
Gjennom personlige skildringer beskriver forfatteren hvordan Gud har sett henne og vært med henne gjennom hele livet - i oppturer og nedturer, nederlag og seire, i humor og alvor.
Medlemspris:
9788253148380