Til toppen

En annerledes vei

Motstrøms om kjønn, kjærlighet og sex

ISBN: 9788252005080
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

I dagens Norge er Pride en folkefest. Regnbueflagget vaier på busser og trikker, i barnehager, på ungdomsskoler, på hoteller og butikker. Mange betrakter det som en selvfølge at et forhold mellom to menn eller to kvinner skal verdsettes på nøyaktig samme måte som et heterofilt ekteskap.

Denne boken presenterer et annet perspektiv. Her får du møte kristne homofile som ikke vil gå inn i et homofilt forhold. Fortellingene deres er ulike, og her er ingen lettkjøpte svar. Du vil bli kjent med mennesker som forteller ærlig om sine liv, sin tro og sin overbevisning.

I boken blir språkbruk og retorikk, fornuft og følelser, bibelsyn og bibeltekster knyttet til homofilispørsmålet grundig belyst og analysert.


"Jeg er homofil, men det er ikke den eneste delen av min identitet. Delene går ikke alltid i takt. Slik sett forstår jeg at homofile som også er kristne, ut fra sin lesning av Bibelen kan mene at homofilt samliv er i strid med Guds ord. De har all rett til å finne sin vei. Espen Ottosen bringer deres stemmer frem på en måte som viser respekt også for oss andre homofile, kristne eller ikke. Vi tåler at ikke alle omfavner våre valg."
Frank Rossavik, forfatter og kommentator i Aftenposten

Se utdrag av boken her.

 

Bok
Forfatter Espen Ottosen m.fl.
Forlag Lunde Forlag
Antall sider 208
Utgivelsesår 2020
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind m/klaffer
EAN for boken 9788252005080