Til toppen

Bygge Guds rike

Å være kristen på arbeidsplassen

ISBN: 9788253147994
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Mange kristne lever delte liv - ett liv i kirken på søndag og et helt annet liv på arbeidsplassen på mandag.

Mange kristne lever delte liv - ett liv i kirken på søndag og et helt annet liv på arbeidsplassen på mandag. Mange kristne tenker at det er menighetens ansatte som er kristne på heltid, mens resten arbeider for å kunne finansiere disse. Denne boka viser at Gud skapte oss alle til å arbeide sammen med Ham. Denne boken gir ryddehjelp til å forstå hvordan dette henger sammen, og den gir praktisk hjelp for å finne ut av hvordan dette kan se ut på faktiske arbeidsplasser. Derfor avsluttes boka med flere kapitler hvor det gis råd og tips til konkrete yrker.

Boken inneholder en studieplan og er godkjent til studiearbeid. Grupper og kurs som benytter boken, kan søke om statsstøtte. Les mer på www.k-stud.no.

«En svært viktig bok som minner oss om at alle kristne har en heltidstjeneste - og som gir oss god hjelp til å utføre den!»
Jens-Petter Jørgensen, Oase-gründer og menighetsveileder

«At det er mulig å tjene Gud i forskjellige yrker, kommer fram gjennom flere eksempler. Dette er en interessant og inspirerende bok, som jeg gjerne anbefaler.»
Asbjørn Kvalbein, webpastor og blogger

«Endelig en presis og tydelig bok på norsk med beskrivelse av hva det vil si å være kristen leder i hverdagens arbeidsliv.»
Tord Langmoen, daglig leder og bedriftsrådgiver

«Manglende kobling mellom tro og karriere er en hovedgrunn til at kristne faller ut av menighetsfellesskapet. Denne boken gjør noe med nettopp det!»
Hermund Haaland, faglig leder i Tankesmien Skaperkraft

Bok
Forfatter Anders Bjorvand
Forlag Luther Forlag
Antall sider 270
Utgivelsesår 2014
Målform Bokmål
Innbinding Heftet
Utgave nr. 1

Helt enkelt

Ti grep for et enklere liv

Hvor lenge er det siden du hadde pusterom i hverdagen, der timeplanen var ryddet og dine relasjoner var i balanse? Hvor lenge er det siden du virkelig kjente fred, hadde overskudd og var i kontakt med Gud?
 

Medlemspris:
9788253148212

Hva skal vi med Gud?

På leting etter en tro som betyr noe

På sine mange reiser har Yancey møtt mennesker og situasjoner som har krevd at han må tenke igjennom hva troen betyr. 

 

Medlemspris:
9788253146799
Tilbud

Ånd og hånd

Hans Nielsen Hauges etikk for liv og virke

Boken gir en oversiktlig innføring i Hans Nielsen Hauges liv og tanker, ikke minst hans innsats for å skape verdier og arbeid for fattigfolk.

Medlemspris:
9788253148045