Til toppen

Bryllupspakke kjærlighet


ISBN: 9788252005691
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Er du på jakt etter bryllupsgave? Vi har en genial pakke. Denne bokpakken inneholder disse tre titlene:

Kjærlighetens fem språk
Av Gary Chapman

Dere er glade i hverandre og vil vise det, men snakker dere samme språk? Noen forstår og setter pris på det ene språket mer enn det andre. Er du kjent med ditt eget favorittspråk? Og kjenner du kjæresten din sitt?

Chapman sier det er fem grunnleggende språk: Anerkjennende ord, tid for hverandre, tjenester, gaver og fysisk nærhet. Lær deg å spille på alle strengene, lær deg å gi og ikke bare kreve, fyll opp kjærlighetstanken hos den du er glad i. Enkelt og overbevisende.
 

Om kjærlighet
Av C.S. Lewis

C.S. Lewis deler kjærligheten i fire urgamle kategorier: på gresk storge (hengivenhet), filia (vennskap), eros (forelskelse) og agape (nestekjærlighet). De tre første ligger i vår menneskelige natur, mens agape er Guds kjærlighet, full av nåde.
 

Tid for to
En samlivsbok for alle slags par
Av Tonje og Dag William Haugeto Stang

Med visdom, erfaring og en solid dose humor leder Tonje og Dag oss gjennom råd og prinsipper for hvordan parforholdet best kan ivaretas og styrkes. Ukentlige lesestykker og samtalespørsmål gjør boken til en sørvisstasjon for par som ønsker å skape en fast rytme på «vår kveld» i hverdagen, med tid og rom for fruktbare samtaler. Boken kan med fordel gis som gave, og er rikt illustrert av Lars Aurtande.

Tonje og Dag W. Haugeto Stang har holdt samlivskurs i en årrekke og har lang erfaring som foredragsholdere og samtalepartnere.
 

Bok
Målform Bokmål