Til toppen

Åndens frukt


ISBN: 9788252004908
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

Bibelen sammenligner en kristen med et tre!

Trær er vanlige – ulike – og noen vil si: lite spennende. Men de får livskraften fra Gud. Og lever de nær ved friske vannårer, gir de frukt, bær eller kongler når tiden er inne. Alltid er bladene friske på dette bibeltreet. Dag og natt. Livet finnes også når frukten ikke funkler i sola, ja, de finnes selv i den bladløse vinterhvilen.

Du vil gjerne leve et rikt kristenliv. Halvhjertet, lunken kristendom får deg til å reagere. Du får lyst til å ta deg kraftig sammen for å bli en strålende kristen? Men så møter du hverdagen med sløvhet. Forsettene visner i det daglige maset. Kan det lykkes for meg å stå fram som en helhjertet, fruktbærende kristen? Ja, hvis du får tak i vekstens hemmelighet!

Denne boken er en bearbeidet utgave av originalen som først ble utgitt i 1990. Til hvert av bokens kapitler følger spørsmål til samtale.

Boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter boken kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt på: tlf. 23 08 14 70, e-post. post@k-stud.no

Les utdrag av boken her.

 

Bok
Forfatter Asbjørn Kvalbein
Forlag Lunde Forlag
Antall sider 104
Utgivelsesår 2019
Målform Bokmål
Innbinding Mykbind
EAN for boken 9788252004908