Til toppen

Aldri aleine


ISBN: 9788253148922
Lagerbeholdning:
Medlemspris:
Ikke medlem enda? Les mer her! Last ned omslag

inkl. mva.

En vakker bok til trøst og oppmuntring, med tekster og bilder som gir rom for refleksjon.

Vi har alle et forhold til engler. De er rundt oss hver dag, i det synlige og det usynlige. De er der i språket: Vi har «englevakt» når vi slipper uskadd fra noe vi ikke har kontroll over selv. De er i sangene vi synger for barna og i salmene vi synger i jula. De er i kunsten, både i hverdagskunsten vi har på hylla hjemme og i de store kunstmuseene. Og vi finner dem i Bibelens tekster.

I Aldri aleine forteller presten og glassmakeren Anne Hilde Øigarden om sitt forhold til engler. Hun følger sporene hun finner i livet, i språket, i kunsten, i Bibelen og i kirkehistorien, på jakt etter dypere svar: Hva er engler? Hva er oppgavene deres? Hva kan de bety for oss i dag?

Aldri aleine en vakker bok til trøst og oppmuntring, med tekster og bilder som gir rom for refleksjon. 

Anne Hilde Øigarden har vært prest i Den norske kirke i 30 år. Da helsa satte en stopper for videre tjeneste, måtte hun finne på noe for å holde motet oppe. Da lærte hun seg glassfusingsteknikk. Nå kaller hun seg «glasmakar» og lager kristne symboler i glass til oppmuntring og trøst for alle som trenger å kjenne at de ikke er aleine med livet sitt.

Se utdrag av boka her.

Glasmakar Anne Hilde Øigarden finner du her

 

Bok
Forfatter Anne Hilde Øigarden
Forlag Luther Forlag
Antall sider 88
Utgivelsesår 2020
Målform Bokmål
Innbinding Innbundet
EAN for boken 9788253148922